Thursday , 29 June 2017
You are here: Home >> Cerita Artis >> Stacy Peluk Islam Dan Nama Islam Ummu Syaikhah Stacy Abdullah
Stacy Peluk Islam Dan Nama Islam Ummu Syaikhah Stacy Abdullah

Stacy Peluk Islam Dan Nama Islam Ummu Syaikhah Stacy Abdullah

stacy masuk islam

Stacy Peluk Islam Dan Nama Islam Ummu Syaikhah Stacy Abdullah

Alhamdulillah ,Syukur keatas illahi kerana Penyanyi Akademi fantasia yang berasal dari Sabah , Stacy telah memeluk agama islam petang tadi pada tarikh artikel ini diterbitkan.. Apapun Admin harap Stacy akan kekal Istiqomah dan terus mendalami agama islam untuk menghayati keindahan islam itu .selamat datang saudari baru ku..

Stacy Peluk Islam Dan Nama Islam Ummu Syaikhah Stacy Abdullah

Alhamdulillah. Akhirnya penyanyi kelahiran Akademi Fantasia, Stacy Angie telah pun bergelar seorang muslim. Majlis lafaz syahadah telah dilakukan pada petang hari ini di Jabatan Agama Islam Johor Bahru ditemani oleh Akim dan ibu serta bapa kekasihnya. Stacy yang berasal dari Sabah sebelum ini beragama Kristian.

Stacy dikatakan telah memilih nama Ummu Syaikhah Stacy Abdullah. Maklumat rasmi tentang berita gembira ini akan dimaklumkan oleh pihak Astro yang bakal mengadakan sidang media petang esok. Apa pun, jutaan kegembiraan dan selamat datang diucapkan kepada Stacy.

Semoga segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan buat Stacy @ Ummu Syaikhah Stacy Abdullah. Amin.

Sumber : BeautifulNara

 

Kata Achie : Cantik nama islam stacy.. Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi..

About Achie

Nama Pena saya adalah Woofer Storm , Namun secara ringkas boleh panggil Achie . Saya adalah seorang Medical Team , Saya adalah seorang Photographer dan juga seorang yang minat dengan blogging .. Sebarang pertanyaan /perkongsian,boleh email di wooferstorm@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast