Saturday , 27 May 2017
You are here: Home >> Cerita Artis >> Siapa Dia Fatin Liyana Asri
Siapa Dia Fatin Liyana Asri

Siapa Dia Fatin Liyana Asri

Siapa Dia Fatin Liyana Asri . .

Sebak rasanya nak taip pasal benda ni ,Keyword panas ni . Fatin Liyana Asri .siapa Fatin Liyana Asri ? dia orang mana ,kerja apa ? Artis ke ? Saya mula mendengar nama beliau ini ketika zaman aktif bermain blog pada 2010. sememangnya beliau ada SESUATU yang membuatkan beliau dikenali oleh orang lain. jadi persoalannya disini , siapakah fatin liyana asri ?

Fatin Liyana Asri ataupun nama penuhnya Nur Fatin Liyana Binti Asri adalah seorang Blogger yang mula aktif pada 5 Jan 2009 .2009 masa tu aku baru tamat habis study . Fatin Liyana Asri adalah blogger yang mempunyai blog berurl www.honeykoyuki.blogspot.com . Walaupun beliau hanya seorang pengguna Blogspot namun beliau cukup terkenal sehingga hampir semua blogger mengenali fatin liyana ini .Fatin Liyana kini berumur 25 pada tahun 2014 .kerjaya beliau ? sebelum beliau kini yang bergelar Pegawai Perubatan UD41 ,Fatin Liyana sebenarnya adalah bekas pelajar Universiti Perubatan Bandung .Tujuan blog honeykoyuki tu pun dibuat pada awalnya adalah untuk berkongsi asam hidup sepanjang beliau merantau di Negara Indonesia .Dan tidak hairan juga sebenarnya bila anda terperanjat beruk mendengar dia merupakan Model Muslimah Berbayar. namun memandangkan tugas beliau kini bergelar Medical Officer , memang agak susah untuk beliau melarikan diri sebentar ke bidang model tersebut . Pada yang berminat untuk menjadikan model muslimah,mungkin perlu tengok schedule kerja beliau terlebih dahulu kan??

Kelebihan yang ada pada Fatin Liyana ini membuatkan dia sampai tersenarai dirangking yang ke-6 dalam kategori “Fastest Rising People ” iaitu orang yang paling dicari pada tahun 2011 .Fatin Liyana adalah seorang gadis yang diberi anugerah oleh Tuhan berupa paras wajah yang cantik dan comel sebenarnya .Ini membuatkan ini menjadi faktor utama dia menjadi bualan orang ramai dan sentiasa mendapat perhatian orang ramai.

Persamaan aku dengan fatin liyana ?ini pun perlu update ke ?hahaa persamaan kami adalah ,kami adalah blogger,bezanya saya adalah blogger biasa dan dia pula merupakan blogger luar biasa, saya dan dia juga adalah Pekerja dalam bidang perubatan ,bezanya saya kerja jadi kuli, dia adalah Medical Officer , Kami juga punya minat yang sama, saya sukakan dengan bidang photography,walaupun blog fotografi berurl www.lensakamera.com itu kurang aktif,namun saya masih lagi aktif mengambil gambar bila merasakan perlu . dan Fatin Liyana pula suka mengambil gambar yang buat saya rasa jatuh hati dengan hasil karyanya . Anda rasa kami punya jodoh yang kuat ke ? oh.sila abaikan benda ni.hahaa sekian ~

 

Kata Achie : Yang Lawa itu bukan semestinya indah,Yang lawa itu tetap ciptaan tuhan yang maha esa. jangan lupa diri sudah ~

About Achie

Nama Pena saya adalah Woofer Storm , Namun secara ringkas boleh panggil Achie . Saya adalah seorang Medical Team , Saya adalah seorang Photographer dan juga seorang yang minat dengan blogging .. Sebarang pertanyaan /perkongsian,boleh email di wooferstorm@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast