Thursday , 29 June 2017
You are here: Home >> Kata Hati >> Mulut Longkang l Putrajaya Outing

Mulut Longkang l Putrajaya Outing

Assalamualaikum w.b.t. . . .

Mulut kalau dah berkata,kekadang merepek lebih dah lupa tuhan…Ada mulut bisa untuk berkata-kata,tapi bukan itu bermakna kau bebas nak berkata apa juga..orang kata,cakap siang pandang-pandang,cakap malam dengar-dengar..der,kalau kau dah melalak lebih menyakitkan hati orang lain,baik kau duduk diam..itu cuma buat orang tersakit hati dengan kau dalam tak sengaja..ada yang kata,mulut aku suka hati aku nak kata apa..hebat tu ,tuhan beri mulut bukan bermakna kau bebas berkata apa juga,kau kena amik tahu juga pasal perasaan orang lain.. kalau ada orang kutuk maki-maki kau tak kira depan atau belakang,apa yang kau rasa?Banggakah? Kau fikirlah ye..Sekian !!

#Entry panjang2,bukan ada yang nak baca pun..hehee

#Lebih baik duduk diam dari asyik nak sakitkan hati orang !!

#Siapa Photographer kat sini, baca baik2.. Kelas Fotografi bersama Abas Hassan pada 11 Feb ni,  25 feb ada street fotografi lagi kat Central market,dan Photoshoot Muslim in D’Colour pada 26 Feb ni..siapa nak datang jom..aku mampu pergi event pada 26.Feb  tu je,25 feb aku kena keja..grrrrrrr


#Hati yang kusut,lebih baik aku buat-buat lupa.Senyum dalam tangisan..Allah sentiasa ada dengan orang yang dizalimi..terima kasih Ya Allah 


#04.Feb .2012 hari tu  ada shoot kat putrajaya,tema dia potrait model,tapi serius aku kurang gemar..aku lagi suka layan landskap..hehe layan je la..budak baru belajar,kalau tak suka tekan X sudah^^

 #Kurang gemar shoot model,dua tiga keping je aku mampu shoot..hehee

 #Tengah jalan tu..heheee sadis betul..

 #Bokeh macam melampau^^

 #Aku suka lepak kat tempat ni..jom^^

 #Burukkan?pusing kepala nak belajar lagi..grrrr

#Mood Vintage…


Kata Achie :Untuk melupakan kesedihan,aku perlukan kehidupan baru diluar sana..





Sila like jika suka entry ini..Sarang hae yo

About Achie

Nama Pena saya adalah Woofer Storm , Namun secara ringkas boleh panggil Achie . Saya adalah seorang Medical Team , Saya adalah seorang Photographer dan juga seorang yang minat dengan blogging .. Sebarang pertanyaan /perkongsian,boleh email di wooferstorm@gmail.com

37 comments

  1. Gambar bokeh itu ohsome! Like like ^^

  2. lawaa gilerrrr ! juling mata tengok.. wuwuwuwuwuu T__T nk dslr! nk..nk.. hahaha..

    lupe lak pasal molot longkang asyik sgt tgok gmbr,, err ape ye? oh ya.. jgn sdih2.. biar ape si mlut logkang nk ckp ape.. adk kn ade ^^

  3. ehhhhh…. sape kate buruk… cantik la achie. ^_^

  4. achie mmg suka lepak kt Putrajaya kan? heheh.. :))

    i wish i can own a dslr too..huhu

    mulut org mmg pyh..mreka taknak kna kutuk tp sukasuki mngata org..nak prasaan dorg kna jga tp prasaan kita dorg pijak2..

    sabar ja la kan..

    mcm yg achie ckp, Allah syg org yg sabar n tabah..^^

  5. cantik gambar..^^

  6. cantik dah tuuuu. kalau aku lagi lahhh.langsung gigil nak snap pic cantik2..hehe

  7. mulut tempayan bolehla kita tutup. mulut manusia mne bleh tutup..

  8. uihhhh gambar waktu malam … photo shoot potret mmg susahh … model dan photorgrafer perlu seiring kerana ia berkaitan mood

    beb…

    mulut berbau wangi bila zikir dilafaskan
    mulut bau longkang bila Maki hamun di lemparkan…

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy wheel bearing kereta

  9. entry pjg2 pun org sggup bc gak.. achie la blogger famous, bkn sy, hoho.. XD

    sy pun rs achie lg pro amik pic slain dr org (paham ke?)..achie snap pic landscape, tumbuhan or bnde lg lawa, cun~!! ala, xdpt ikut.. klass dh start next week.. sob3.. T_T haha.. XD mcm la sy tau pape psl photography, lalala~..

    owh, nk eh pillow tue? msg sy address achie, ngehehehehehe.. >_< btw, gi tido aa achie… hihi~…

  10. opss~…
    lupe nk tnye..
    bokeh tue ape ke bnde?
    makanan eh? hoho.. XD

  11. org mulut longkang elok benarla dilambung lam longkang je~ eheh

    kalo blog yg mmg kak Sal folo, panjang cmmna pun kak Sal akan baca sampai abes~ ;)

    dulu sgt berminat ngan fotografi tp tu la, susah nak cari peluang n kesempatan..akhirnya terkubur mcm tu je..da stabil nnt nak beli dslr..masa tu mesti achie da terer, bleyla bg tunjuk ajar kat kak Sal ye~ hehe

    dengar kata bulan 5 baru kami dpt gaji.akak x jadi cari uma, sbb kebanyakannya nak deposit 2+1..agak terkehel skrg mcm2 nak kene byr..lagipun x nak kerana terdesak, tersalah pilih rumah yg housmatenye ntah hape2..da serik dgn pengalaman menyewa dgn org yg x kenal..jd skrg akak tompang uma kwn dulu kat puchong putra perdana~ =)

  12. suka bokeh tu….

    pss…demam, xdaya nk taip n3….huhuhu…nk pnjam? bleh jew….

  13. terima kasih diatas en3 nih ye..sgt menyedarkan intan..nice n3 ;)

    gambar yg mantop diakhir2 n3.. ;)

  14. siapa kata entry panjang2 tak baca?hoho
    patik disini sedia berkhidmat. ;p

    hahahah XD

  15. tak suka shoot gambar model?takpe2…saya bukan model. so, bolehla shoot saya eh. hahahaha…

    yeah…move on eh achie!

  16. sis sgt tak pandai ambil gambar waktu malam wuwuwu kachiwa okeh… setakat ni guna canon je kiss x4 dengan compact camera A3300…nnti ajr sis ambil gmbr waktu mlm/tmp gelap eh… hehe berangan… (kena tunggu balik mesia dulu…)

  17. wahh..gila cntek gmbaq..hihihi…keep it up..
    anyong..haha

  18. suke2..
    tp kan.. alngkah baik kalau model wanita tu ambik kucing ke jadi model.. lembu ke.. sebab kucing dan lembu tu x mendatangkan rangsangan syahwat kepada photographer lelaki.. dan tidak mendatangkan dosa kepada model tu.. kesian.. nanti kalau mati nanti depa dh xleh buat apa kan.. huhuhu..

  19. gambar yg second last tu amat cantik!

    *akak pun kurang gemar achie amik gambo model gini sebenarnya..*_*

  20. mulut saya bau longkang bersih..
    hehehehe..
    gurau-gurau ja..

    hmm iya la en achie..
    kadang-kadang sesetengah orang ni,main lepas ja bila cakap..
    yang paling pedih bila dia cakap kita buat benda tak baik,padahal kita tak buat pun..
    entah la..xfaham betul dengan orang yang macam ni..

    lagi baik ambil sikap berdiam diri..
    tapi diam bukan bermakna kita kalah..

    p/s : semoga anda menemui kehidupan yang baru..dan xjadi 'duda' lagi..hahaha..have a nice day

  21. 2nd and 3rd pic nice giler…

    :)

  22. memang lah mulut kita.
    tapi still kena consider pasal perasaan orang lain jugak.
    :)

    event tuh 1 pon chemay takleh join.
    sebab tak cuti.
    2/3-8/3 je chemay cuti.
    :(

    p/s : bokeh tuh apa ya?

  23. samelahhh… tak suke shoot model.. hehehehe .. =)

    # adik pon boley sajja. hehe. nak bekawan tak kira umur ye, abang.. hakhakhak.. tak biase lak nak berabang bagai. =P

  24. silent is better..hehe
    neway,i loike some of ur pics ^_^

  25. sungguh cntix gmbar2 tu sume .. i like … saya pun minat jgk shoot2 ni ..tp tk reti la .. nak bljr dari kamu bole ^^

  26. wow!! cun… osem

    bleh ajarkan… hihihi…

    p/s :: first time melepak dekat blog ni… ^_^

  27. ehehe. lepas nih bole shoot kite plak ye.
    laalalaa

  28. Kalau ambik gambar model, boleh tambah dosa. Kan kan.. :)

    And, semua shoot, nice.. :)

  29. wah… awesome kot semua pic tue… common bro teruskan usaha anda tu…
    \\( ^_^ )//

  30. suka pic bokeh tu jgk.huhu.erk tp bokeh tu apa.huhu

  31. Shag pun suka shoot lanskap je. Tu yang sebat wide converter. HAHA :D

    #baru nak ajak p 25 Feb tu. Aiyak ! 26 Feb tak sure free ke tak :Pp

  32. biasalah manusia. bila tak puas hati, ada saje yang akan dicemuh… susah betul nak tutup mulut orang. semua salah di mata mereka. yang pasti, diri kita kenal siapa kita dan harus abaikan orang yang suka menjatuhkan kita ni. weeee

  33. hee kasik tembak mulut dia hoho!..

    # lawa side gamba y achie amik. cam ala2 kat luar negara wehew~

  34. hmm mcm kurang feeling gmbar ni.. err aku x pandai sgt nk komen, orng ckp klu nk ambek gmbr kena amek feel tmpa tu.. :)

    bnyk2 gmbr tu aku suka yg kt jambatan..

    bab mulut lomgkang ni, malas aku nak komen, sbb kawan2 kita sndri pn slalu mcm tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast