Thursday , 29 June 2017
You are here: Home >> Cerita Artis >> Lirik Lagu Si Udin Bertanya – Wali Band
Lirik Lagu Si Udin Bertanya – Wali Band

Lirik Lagu Si Udin Bertanya – Wali Band

Assalamuaalikum w.b.t.. . .

Apa khabar korang? sihat? admin alhamdulillah sihat seperti biasa. Penyakit malas ni kadang-kadang buat kita malas sangta nak buat  kerja kan?serius walaupun cuti dari semalam,sampai nak ke kerja ni malam,masih tiada mood nak update entry.. boleh tuju lagu?hehe Kumpulan band yang admin paling suka adalah Wali Band, sebab apa?sebab setiap lagu yang dorang cipta hampir semua berunsur ketuhanan.. tengok nama kumpulan pun dha tahu,tahniah sebab buat admin jatuh cinta dan ternanti setiap kali ada lagu baru koleksi Wali Band,tahniah vocalist wali band iaitu Faank , Drummer Tomi , Keyboard Ovie dan juga gitarist selaku pencipta hampir setiap lagu wali band, Apoy .bukan sekadar hebat bermain gitar, malah pandai mencipta lagu, mengaji pun sedap ..fuhhh hebat ciptaan tuhan kan??

Lirik Lagu Si Udin Bertanya – Wali Band


Si Udin datang kepadaku
Saat itu malam pukul tujuh
Dia bertanya doa bahagia
Ku jawab inilah doanya
Korus:
رَبَّنَا ءَاتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
Lalu esoknya si Udin lagi bertanya
Apa doa agar masuk surga
Dan ku jawab “ente banyaq tanya”
Baiklah ini pun doanya
Video klip Lagu Si Udin Bertanya – Wali Band — > http://www.youtube.com/watch?v=kEBGh86UjoY
Kata Achie : Teringin nak tengok konsert Wali Band..ermmm

About Achie

Nama Pena saya adalah Woofer Storm , Namun secara ringkas boleh panggil Achie . Saya adalah seorang Medical Team , Saya adalah seorang Photographer dan juga seorang yang minat dengan blogging .. Sebarang pertanyaan /perkongsian,boleh email di wooferstorm@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast