Wednesday , 22 October 2014
You are here: Home >> Luahan Hati >> Hei Aku Kenal Cinta l Xeera Feeqa
Hei Aku Kenal Cinta l Xeera Feeqa

Hei Aku Kenal Cinta l Xeera Feeqa

Assalamualaikum w.b.t. . . 


Novel time~

Berani sungguh Arianna memutuskan hubungan cinta dengan Ashriq.Memang cari pasal! Ashriq pantang kalau dipersendakan. Dia mahu mengajar Arianna sehingga budak itu melutut dan memohon maaf padanya, Untuk menjayakaan rencana itu,dia harus mencari seorang gadis yang boleh berlakon menjadi kekasihnya. Dia tahu siapa yang boleh menggalas tugas itu. Eliisa!

Terkejut Elissa diterjah Ashriq, lelaki yang baginya perasaan bagus disebabkan kepopularannya dikampus. Menyampah ! tetapi tawaran lelaki itu sungguh mengujakan. Jika dia terima watak sebagai kekasih Ashriq, Ashriq memberi jaminan bahawa bandnya dapat menyertai pertandingan Battle of the Band hingga ke peringkat akhir. Wah, benar-benar hebat!

Tetapi bolehkah dia bertahan dengan Ashriq?lebih banyak keburukan yang akan dihadapinya berbanding kebaikan. Sudah pasti dia menjadi bahan gosip dan bakal berdepan dengan “mean girl” terbesar kampus. -Arianna. Teruk tekanannya..

Dan apabila akhirnya dia menerima tawaran  Ashriq atas sebab-sebab tertentu, ada perasaan indah melatari hati. cintakah itu? Oh,tak mungkin! Habis,kenapa dia ingin sentiasa bersama lelaki itu? sedangkan dia tahu segala-galanya akan berakhir sebaik sahaja Arianna kembali pada Ashriq.

Cinta ? Taklah,
Cinta ?Ya kot
Cinta ? Errr… (malu nak mengaku!)

********************

#Novel ni dah lama beli baru dapat habiskan.dasar malas nak baca kot~
#Pelik ke lelaki baca novel?tak kan?jadi jangan hairan^^
#Balik ke balik,Balik ke tak..entahlah.serabut~
Kata Achie :Kalau sebut banyak sangat nama kat blog ni nanti jadi 
bahan pula..sadis! hahaaa

Terima kasih tuhan atas kehidupan yang engkau berikan..Aku cinta Allah~

About Achie

5 comments

  1. Waalaikumussalam..
    haha..x pelik pun lelaki baca novel..adik lelaki sy pun mint baca novel ap..

    hmm..novel jenis cmnie x mint sgt..sbb dh biasa sgt..sme je kesudhnnya kott.mesti dorng jd keksih betul2 tu.

  2. meh arr nak pinjam novel ni =)

  3. saya hanya baca novel Ramlee Awang Murshid jee~

  4. x pelik laki baca novel..

    cm best jer novel nie..nak cri laa hehe

  5. rjin btul achie dok bc novel ye..
    xpelik pun laki bc novel.. ^_^ don't worry..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast
You might also likeclose