Thursday , 29 June 2017
You are here: Home >> Informasi >> Cara Semak Keputusan Br1m 3.0 Online 2014
Cara Semak Keputusan Br1m 3.0 Online 2014

Cara Semak Keputusan Br1m 3.0 Online 2014

Assalamualaikum w.b.t. . .

Cara Semak Keputusan Br1m 3.0 Online 2014

teruja tak?keputusan Br1m 3.0 sudah boleh diketahui..walaupun azali duit Br1m hanya akan dapat dirasai bermula pada 22 febuari 2014. namun sudah tentu anda semua teringin nak tahu sama ada anda layak atau tidak menerim bantuan br1m 3.0.

Untuk makluman, BR1M boleh disemak dengan menghantar emel ke br1m2@treasury.gov.my. Butiran lengkap seperti nama penuh dan no. kad pengenalan pemohon perlu disertakan. Maklumbalas akan dapat dalam tempoh 2 atau 3 hari bekerja. Jadi, jangan buat aduan lak bila anda lambat terima emel maklum balas dari pihak berwajib.

Anda jugak boleh terus buat panggilan ke talian 1-800-88-2716 bermula jam9.00 pagi hingga 5 petang (Isnin – Jumaat). 

Tarikh pembayaran BR1M 3.0 bermula 22 Februari 2014 yang akan terus dikreditkan dalam akaun masing-masing. Bagi permohonan yang tidak berjaya, korang boleh buat rayuan dengan mengemukakan borang rayuan yang boleh diperolehi di cawangan LHDN yang berdekatan atau muat turun di (www.treasury.gov.my). 
Kata Achie : tak tahu admin dapat ke tidak,,hehe

About Achie

Nama Pena saya adalah Woofer Storm , Namun secara ringkas boleh panggil Achie . Saya adalah seorang Medical Team , Saya adalah seorang Photographer dan juga seorang yang minat dengan blogging .. Sebarang pertanyaan /perkongsian,boleh email di wooferstorm@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast