Tuesday , 23 May 2017
You are here: Home >> Kata Hati >> Berehat Sebentar Bersama Kit Kat

Berehat Sebentar Bersama Kit Kat

Assalamualaikum w.b.t. . . 


Lempang muka sekali lagi,namun masih lagi tak sedar diri..
bangun dari tidur yang lena,sedarkan diri yang kau tidak punya apa-apa..
kau ibarat sampah yang hanya dipandang hina,kau bukan menteri,kau bukan juga raja.
tapi kau cuma seorang manusia biasa yang hanya menumpang kasih 
pada orang yang tak sudi menerima ..kau dah gila?sedarlah diri!!
tutup mata,pekakkan telinga..apa orang nak kata,terima saja..
apa orang nak mengata..abaikan sementara..kerana yang pasti.
TUHAN AKAN SENTIASA ADA .!!!!

                          *********************

#Berehat sebentar,nak rehat dari kehidupan yang agak kejam tak terkira.
#Perlukan masa lagi untuk melupakan perkara yang terjadi tanpa disengaja..maafkan aku !!
#Esok tiada entry,aku nak berehat di sesuatu tempat bersama pesakit aku..dorang bukan keluarga,tapi aku dah anggap macam abang dan kakak sendiri..terima kasih ~
#Maaf jika tidak berkesempatan nak blogwalking ye..bukan disengaja,tapi masa dan mood begitu cemburu sekali..gluppppp
#Bagi yang cari aku kat facebook,maaf sebab Fb masih deactivate lagi ~ 

#Kredit google..tahap mood mengila sampai nak upload gambar pun malas..pelik !!

Kata Achie : Cinta tidak boleh dipaksa,namun jika dah jodoh pasti tidak kemana..aku tunggu kau ***A* boleh?hahaaaa sengal sebentar!!


About Achie

Nama Pena saya adalah Woofer Storm , Namun secara ringkas boleh panggil Achie . Saya adalah seorang Medical Team , Saya adalah seorang Photographer dan juga seorang yang minat dengan blogging .. Sebarang pertanyaan /perkongsian,boleh email di wooferstorm@gmail.com

59 comments

  1. rehat itu perlu..selamat berhujung minggu bro..hehehe

    Regards,
    -Strider-

  2. takmau down2 lah achie.
    kalau dah jodoh tak kemana.
    :)

    #siapa ***a* tuu?
    weeewitt dah ada secret admireeee

  3. hmm…entry sedih lagi dari achie..
    xapa la,semoga dengan kedamaian yang anda cari bersama dengan pesakit tu,akan memberi harapan baru kepada achie k..

    p/s:belanja kit kat boleh??hehehe..have anice day en achie.. :)

  4. best klu dapat lempang org, nk2 lak time tue tgh tekanan..hihihihi..

    *awak please back!!!!

  5. loh..dia pun nak brenti..tiru akak la tu..haha~

    p/s : akak da jumpa blogger hana ahmad n ghost writer..sgt excited dpt jumpa deorang!!~ ^^

  6. laa fb deactivate ke, patut la lama x nampak

  7. Waklu der. Wa sms lu tak balas. Wa cakap jangan call lu call pasai pa. Dah lah time lu call wa entah ke mana. Padan muka lu. HAHA :D

    #asyik jalan je. Jeles wa der!

  8. err..intan ke? yg nadia tu..ke org yg sama..eh, nyibuk lak akak. ^__^

    apapun, jgn mengharap tau. Skdr berusaha takpe. Moga Allah pertemukan insan yg terbaik buat achie.

    *akak beransur baik..thnks.

  9. parah betul la skng ni kan? sila bawak diri cari ketenangan diri.

  10. main roda impian jom! utk lengkapkan ***A* tuu.

    saya pilih J untuk jambu.

    kahkahhakah !

  11. Amboi jiwang bkan main lagi. Haha

    take ur time beb

  12. malassssssss sangat nak update . mood kelaut lepas bace entry ni . lalala ~

  13. hidup x perlu rehat yg perlu rehat ialah otak dan fikiran…

  14. oh , i love kit kat ! hahahaa !

  15. ambil la masa selama yg anda mahukan..ehehe
    isi masa dgn perkara berfaedah =D

  16. nak berehat kat mana la tu ye…

  17. hehehe…tersibuk sket lately…ill update…hehehe….i love kit kat too..tpi siank cinta dah beralih arah…its kit kat chunky…hehehe….

  18. ya…jika jodoh tak kemana….tengah sabar ni ^_^

  19. cinta bole dicari kan?
    ayuh mkan kitkat!!hihihi..

  20. haha.. lor begitu ka bah ?? nda mahu kit kat boleh ka ?? mahu choclate indulgence.. hehe..

    ** Kirim salam eh kat kakak & abang tue.. hati2 & take care..

    \\( ^_^ )//

  21. selamat berehat..hee

    ;p

    amboii dlm call ckp kemain byk lagi..bila jmpa malu la sgt yea..mcm tu baik xyah jumpaa..;p

    huuu apsal xleh buat?camne nk jd suami mithali ni?kuikui2..nt ira nk kawin ira jemput..dun worry be happy..haa

    next week laaa..dah btau k.sal tp k.sal ckp tgk dl takut dia bz..wuu

  22. opsss..siapa la y tgglkan tu ea..huu

    sbr ye byk2..ada la nt wanita terbaik buat achie..insya-Allah..doa byk2 pada Allah..:)

  23. lebih-lebih pun ko anggap dri ko sampah? jgan mcm tuh ndak bagus. semua yg terjadi tuh Allah buat bersebab.. haha, apapun jodoh urusan tuhan, klo korg ada jodoh, xkan kemana! ^..^ hehehe
    #apa pun bnyak tul aku nmpk ko mnat ni taw. =p kbai

  24. tak salah nak berehat, sebab berehat tu memang perlu. oke, selamat beristirehat bersama kak n abang :)

  25. hamboiiii hamboiii hamboiiiiiiiiii.
    hahaha

  26. ehh ehh.. best laa ayat awak kt atas tu..
    mcm bole jd quote pulak kn..
    yg penting Allah sentiasa ada..
    pengakhiran yg baik.. :)

  27. amboii . ngapain nih ? heheh

  28. take a good rest bro! rest smpai semangat baru kembali :)

  29. Tu dia…tunggu intan eyhh..ehehe..semoga kmu berjaya menambat hati dia Achie..:)
    takper go take ur time utk ubt hati tu k..as long as tak buat yg bukan2..hati sakit ni makan masa nak sembuh..

    akak kuat?ehehe..buat2 kuat..kalau tak lawan perasaan sendiri siapa lagi nak tolong kan?;)

  30. kit kat kit kat.. dah lame tak makan. hukhuk~

  31. oppss..lupa nak cakap,
    happy holiday yea! :DDD

  32. waaa..peeewittt..hihi..ayat last dia tu..ehem2..hihi

  33. selamat berehat bersama kit kat. heeee :D

  34. la…awaitnya ni…ceria k…jangan sebabkan cinta kita terus down…itu bukan tujuan utama kita hidop

    p/s : Maafkan atok klau silap tafsir entry ni =)

  35. ramai yg deactivate fb nyapa ekkkk
    omg lapaq plak tgk kitkat tue

  36. jarang2 dah akak singgah sini..bulan 3 nampak nya kamu pun jarang update blog..:)

  37. wah! betul-betul rehat ni… tak pe, take your time bro, moga muncul semula dgn semangat baru…

  38. tenang kn hati dan perasaan kamu~

  39. lame gile dh berehat,
    sbb tu dtg jenguk sni jap..hehe
    =)

  40. asek pandang belakang je..bile nk pndg depan?HOHO

  41. yuppp peduli lahhh orang nak kata…. sebab orang bukan nak bantu pon…

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    masalah starter solenoid kereta

  42. Kit kat jadi penaja ke?
    Kalo macamtu makanla Kit Kat banyak-banyak ye..
    have a nice day.

  43. nasib baik sengal sebentar… kalau sengal selama-lamanya… tak ke terus masuk hospital tanjung rambutan…

    ngeh3 >.<

  44. semoga ketenangan bakal diperolehi..amin…

  45. salam woofer im back ^^ hope sihat2 selalu okeyh hee

  46. mnta sikit kitkat..hehehe..

    p/s: seyes ke nk jual topup?? ika ley tolong..

  47. errkk?? byk persoalan yg berada diminda .. siapa gerangan yg ditunggu itu.. abgggggggg ! kasi tahu cepatt

  48. lama tak makan kitkat ni hehehe

  49. ambillah waktu untuk berehat seketika….hehe

  50. salam Achie~…

    no worries, take ur time.. blogging bkn la bnde wajib yg prlu diupdate always.. sy nie pun dh 2 weeks xupdate tau, nie br dpt on9, haha… XD

    really missed coming to this blog.. nnti sy nk catch up blk ape yg sy dh miss, lalala~..

    lastly, take care ye achie.. in everything u do, no matter how sweet or sour it tastes like, u have Allah wif u.. ^_^

  51. kalau ada jodoh memang tak ke mana, tapi kalau takde usaha pun takkan ke mana juga ye dok. :)

  52. eh eh..jgn lupa mkn nasi plak ea..
    jgn mkn cokelat je..hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast