Saturday , 27 May 2017
You are here: Home >> 2014 >> October

Monthly Archives: October 2014

Wajah Anda Selepas 20 Tahun – In 20 Years

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia Assalamualaikum w.b.t. . . Wajah Anda Selepas 20 Tahun l In 20 Years Apa khabar korang?Harap dipagi jumaat yang penuh berkat ini korang diberi ... Read More »

All About That Bass by Meghan Trainor

¬† Assalamualaikum w.b.t. . . Cuti dari dari semalam,aku masih belum buat 1 entry pun..ya terserlah satu kemalasan disitu.. aku yang dulu bukan lagi sekarang, dulu ku bla bla bla, sekarang ku dah bla bla bla.. tapi serius kata,aku bukan ... Read More »

Samsung Galaxy Note 4 Terbaru Dari Samsung

screen_1

Assalamualaikum w.b.t. . . Jenama Handphone Samsung membuat kerja paling gila apabila mula mengeluarkan model terbaru mereka , Samsung Galaxy Note 4 selepas pengeluaran Samsung Note 3 sebelum ini.. Admin tak tahu samaada korang mampu nak kejar peredaran teknologi yang ... Read More »

Lirik Lagu Si Udin Bertanya – Wali Band

wali band

Assalamuaalikum w.b.t.. . . Apa khabar korang? sihat? admin alhamdulillah sihat seperti biasa. Penyakit malas ni kadang-kadang buat kita malas sangta nak buat ¬†kerja kan?serius walaupun cuti dari semalam,sampai nak ke kerja ni malam,masih tiada mood nak update entry.. boleh ... Read More »

Tips membeli Tiket Air Asia Yang Murah

nz07

Assalamualaikum w.b.t. . . . Tips membeli tiket Air Asia yang murah Siapa dekat sini yang suka travel? ataupun dalam istilah bahasa melayu ,Melancong .. ada sesiapa antara korang yang suka melancong?Mesti semua orang suka melancong,macam juga Achie. Keinginan untuk ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast