November 2011 -
Tuesday , 28 March 2017
You are here: Home >> 2011 >> November

Monthly Archives: November 2011

Jangan Jadi Keldai Dadah

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia Assalamualaikum w.b.t . . . Jangan jadi keldai dadah, cuma hanya buat diri binasa, jangan percaya pada dia, takut nyawamu cuma ditali gantung, aku ... Read More »

Contest Blogger Idol by Achie & Eyda

STICKY POST SEHINGGA 01.12.2011. SILA SCROLL KEBAWAH UNTUK ENTRY TERBARU **Update Terkini :nak tengok hadiah dia..sila klik sini ya.. LINK Assalamualaikum w.b.t..buat julung kalinya aku dengan blogger Eyda telah bergabung tenaga untuk membuat contest Blogger Idol ini..heheee jadi dengan ini harapan aku agar ada ... Read More »

Michelin XM2 – BE Sekali Lagi

Assalamualaikum w.b.t . . . Gara-gara entry kat SINI, aku mc hari ini, bukan mc kerana sakit, bukan juga mc kerana awek hot tu, tapi kerana aku malas nak kerja, kerja pun nak kena amik mood kan? macam mana nak kerja ... Read More »

Awek Panas Buat Aku Tak Tahan

Assalamualaikum w.b.t . . . Peeewittt, mak oii cun gila awek ni,kalau dapat mesti best, macam mana nak contact ye..ermm segan nak minta nombor telefon.. macam mana ni,aku tengok pun dah tak tahan dah. tengok dari belakang pun dah tahu,dari depan ... Read More »

Andainya Kita Menjadi Mereka

Assalamualaikum w.b.t . .  termenung sejenak mengenang nasib mereka, tak tertahan hati melihat kepayahan mereka, susah senang mereka hidup gembira, macam kita hidup senang hati yang susah, mereka bersusah mencari sesuap nasi, kita pula senang saja membuang rezeki, mereka menahan ... Read More »

Ganyanglah Harimau Malaya Kalau Berani

Assalamualaikum w.b.t . . . . “Mamat ni kalau wa sepak sekejap lagi ,habis ni.. wa tak puas hati time gol tadi sibuk benar dia sorak , support tu biar betul,jangan sekejap sokong sekejap tara, wa cakap sama lu,wa jumpa ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast