Friday , 26 May 2017
You are here: Home >> 2011 >> September

Monthly Archives: September 2011

Kasihani Aku

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia  Assalamualaikum w.b.t. . .  *Ada masa nak lepak I-City lagi..heheeee Kasihani aku,bila aku perlu dikasihani,tanpa perlu prejudis,melulu mencaci diri ku. tolong kasihani aku,aku perlu ... Read More »

Sebelum Terlambat..

Assalamualaikum w.b.t… Sebelum terlambat,berfikir dulu semasak-masaknya,agar apa perkara dibuat,tidak menyesal kemudian kelak.. Sebelum terlambat,fikir mana yang baik buruk,jangan syok difikir hebat,walhal a     Read More »

Janda Merana

Assalamualaikum w.b.t…  *Unik pokok ini kan3???lalalala~ Janda merana,status mu mengundang padah,pasti menjadi rebutan jejaka,tak kira muda mahupun yang tua,yang hanya cuma bernafsukan kuda.. Janda merana,engkau disisih oleh mereka,engkau dihina tak kira masa,engkau dikejar setiap langkah,hanya kerana engkau seorang janda. Janda ... Read More »

Jangan Bersedih

 *Damai hati melihat pemandangan sebegini…   Assalamualaikum w.b.t….. Jangan bersedih,bila awak terima khabar tak gembira,anggap itu sebagai ujian dariNya,moga awak kekal teguh berdiri.dan jangan mudah menyerah… Jangan bersedih,bila awak ditimpa bencana,hidup tak selalunya indah,kadang kala hujan datang tanpa diduga,cekalkan hati bukan ... Read More »

Dasar Pembelot.

Assalamualaikum w.b.t..  *sumber  atok gugel.. kau memang,dasar pembelot dalam kesamaran,mudah menusuk tanpa belas kasihan,kawan bisa menjadi lawan,kerana mulut badan bisa binasa.. Kau memang, Di depan baik begitu budiman,bila dibelakang menikam tanpa belas kasihan,tersenyum ghairah aku tersungkur,berlagak alim memberi simpati..  Kau memang,muka ... Read More »

Kaki Pancing l Gatal nak pancing lagi.

Assalamualaikum w.b.t … Besok pagi nak pergi memancing,dah lama sangat tak memancing..kat puchong ni kat manalah sangat boleh pergi,last2 bekas lombong je jadi sasaran..heheee sejak tiada Budak Macho ni, mood memancing ibarat dah mati..dah takde mood nak memancing coz dia je paling ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast