Saturday , 27 May 2017
You are here: Home >> 2011 >> August

Monthly Archives: August 2011

Benda yang paling tajam..

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia Assalamualaikum w.b.t…. Pergi ke pekan mencari longan,ketemu longan terbeli ikan,datang sini mencari ketenangan,tersalah langkah harap dimaafkan.. Makan roti teringat tunang,makan sekali bersama Lokman,mencari kawan ... Read More »

Kalau dah ajal..

Assalamualaikum…. Dari kerja menaiki basikal,menaiki basikal sampai titiwangsa,kalau jalan gunalah akal,jangan sampai menjadi mangsa. Sambil memandu sempat lagi makan.makan nasi putih berlaukkan daging buaya, (heheee)guna jalan raya pandang kiri pandang la kanan.  ini jalan bukan mak bapak kau yang punya, ... Read More »

Kalau rasa tak sanggup..

Assalamualaikum w.b.t Kalau rasa tak sanggup,jangan kahwin membabi buta,nanti tak sanggup nak usung isteri ke sini sana,bila senang bergembira bila susah hilangkan diri entah ke mana,Akhirnya keluarga yang dibina hancur begitu sahaja.. Kalau rasa tak sanggup,jangan berikan zuriat pada keluarga,biar ... Read More »

Contest Aku Berpuisi – Bumi Palestin.

**Klik banner kat atas ni kalau nak join ye… Assalamualaikum w.b.t . . . *Bumi Palestin*  Bumi Palestin, berabad lamanya engkau dizalimi, penuh penderitaan dan seribu satu kisah, ditindas sewenangnya tanpa berhenti, namun engkau tetap teguh kekal berdiri.. Bumi Palestin, ... Read More »

Kita Puasa Tapi..

Assalamualaikum w.b.t. . .  ni baru balik dari kerja,dapat kerja pagi je memanjang kan best..ni tak,asyik dapat kerja petang or malam je..balik-balik je sibuk nak buat kerja itu ini lagi,pastu nak tido..tu yang buat blog ni dah berhabuk tidak berpenghuni ... Read More »

Perbezaan Hantu Dan Manusia..

Assalamualaikum w.b.t Hari ini aku cuti,yahoooo lama tak ambil cuti rasa lain macam pula..masa untuk update entry, walaupun terasa malas dihati untuk mengudpdate ni..tapi mengenangkan blog ni semakin lama semakin tenggelam je aku rasa,so update juga la sekejap…kalau rasa entry ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast