Saturday , 27 May 2017
You are here: Home >> 2011 >> April

Monthly Archives: April 2011

Aku Pusing !!

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia Assalamualaikum… Lupa dunia sekejap bila layan movie yang berlambak aku ambil dari teman sepejuangan dulu,sampai lupa nak update entry dan nak bw ni..heheee ermmm ... Read More »

Matlamat Hidup..

Assalamualaikum… Alhamdulillah,nampaknya Allah masih panjangkan umur aku lagi sampai sekarang.. dan aku masih bisa bernafas dimuka bumi yang cukup indah ini,sangat indah jika kita  pandai menikmatinya dengan sebaik mungkin..ermm kini aku dah berumur 23,dan aku sedar diri aku semakin berusia,takkan ... Read More »

Hidup Jadi Kuli..

Assalamualaikum… Gara-gara member nak tengok Maharaja Lawak,layan sampai ke I-city Shah Alam  semalam,entah apa2 member ajak makan sekali kat sana…nasib baik kawan punya pasal, kalau tak rasa nak lencong je semalam ke Putra jaya,manatau jumpa en ben kat sana..hehee Apapun ... Read More »

Kawan Tikam Belakang..

Assalamualaikum….. Selamat malam semua,dalam entry aku yang lepas iaitu kat Sini dan Sini ,memang banyak komen dari budak comel yang aku dapat..dan aku hargai semua itu,mungkin pendapat setiap orang berbeza dalam mengeluarkan komen masing2,apa pun terima kasih ye, setiap pendapat ... Read More »

Jozan Oh Jozan..

Assalamualaikum… Selamat pagi semua,semoga jumaat yang mulia ini kita semua diberkati hendakNya ..Memandangkan aku ambil cuti untuk hari ini dan esok,makanya aku bercuti untuk tiga hari berturut2..Seronok sangat sampai tak tahu nak buat apa untuk tiga hari ini,dan dari semalam ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast