Saturday , 27 May 2017
You are here: Home >> 2011 >> March

Monthly Archives: March 2011

komen cukup-cukup….

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia Assalamualaikum… Sekarang jam 3.26pagi waktu malaysia,aku dah selamat sampai dari kampung tadi lagi…heheee ingat besok je baru start nak berupdate coz masih penat lagi ... Read More »

Buffered Earning l Terima je la..

 Assalamualaikum… Aku dapat BE?biar betul ni,aku layak  ke?macam tak layak je dapat BE lagi ni.. BE ke 4 kali ini aku dapat dari DIgI Opera mini so apa terima kasih kerana sudi bagi kat aku,dorang bagi aku terima je la..heheee ... Read More »

Tak suka balik kampung..

Assalamualaikum… Baru je kat kampung,tapi dah jumpa banyak saudara ini..banyak yang tanya kenapa aku jarang balik,dah setahun lebih gak aku tak balik,bukan lagi study tapi dah kerja dah tapi masih lagi tak balik2,kenapa tak balik?ada yang kata aku lupa diri… ... Read More »

Tak sempat berupdate….

Assalamualaikum… Blog aku dah bersawang ke??hehee harap2 tak lagi,korang  rindu aku tak?mesti tak ni,cian aku takde siapa nak rindu..sampai  hati korang ea,takpe aku bagitau bapa aku  baru tau..hahaaaa main2 je la,apa benda aku mengarut ni,aku pun tak tahu..heeee maaf aku kat ... Read More »

Air Asia l Setia menanti..

Assalamualaikum.. sekarang ni aku dah sampai kat Lcct ni,tengah tunggu flight yang tak kunjung tiba2 lagi ni..flight esok pagi jam 8 ni,tapi aku dah lepak kat airport ni coz besok tiada yang nak hantar..semua member pergi  kerja,so nak tak nak ... Read More »

Cik Pulau l Nama pelik ke?

Assalamualaikum.. Hai semua..aku sekarang tengah bz ni,tapi still nak update dulu la..heheee rindu nak update tu membuak-buak la katakan.tak tahulah time kat kampung nanti,takut tak berupdate je blog ni macam blog cute Cik Tom ,tapi Cik Tom kata seronok sangat sampai ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast