February 2011 -
Tuesday , 28 March 2017
You are here: Home >> 2011 >> February

Monthly Archives: February 2011

Apa kaitan Shuffle dengan Kita…

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia  As salam para blogger sekalian..berdirinya aku disini bukan berniat apa-apa,untuk memalukan diri korang mahupun diri aku sendiri..sambil meluahkan apa aku rasa,apa yang terpendam sambil ... Read More »

Join Bloglist Ujang9897

Apa benda kat atas tu?nak tahu,sila klik banner  tu untuk keterangan lebih lanjut..hehee dapat tahu  dari blog Puteri Sakura hehee so pada yang nak  juga,silalah^^..hehe Review??blog dia ni klasik gitu2..cantik,blog aku apa ada..jeles kat situ..ehehe  sekian^^  Ringkas dan cool..heehee  Read More »

Iklan tak boleh blah…haaaaa

Hai…malam ini lain macam je la,aku tengok ada blogger yang aku kenal macam tiada mood ja..napa ni??ada masalah ke??ada  masalah jangan layan sangat weh,nanti diri sendiri yang merana..buat cool poyo je la macam aku ni,hahaaa ada masalah,tapi buat macam tiada ... Read More »

Tajuk apa aku nak letak ni??heheee

*Aku minat nuffy Luffy lepas inuyasha dan dragon ball..heheee     Hai Blogger..Nampaknya sindrom M aku semakin menjadi-jadi sekarang ni..M bukan juga bermaksud mati,apa lagi untuk makan…tapi sesuai untuk  malas bertalu-talu.. Bukan malas pun sebenarnya tapi penat der..semalam tidur jam tiga ... Read More »

Selamat Kembali Ke Kelantan..

Hai blogger..selama pagi,maaf entry kali ni entry terakhir selepas ni..bukan aku nak berhenti berblog,tapi nak tido weh..aku ni tido mesti paling awal pun jam 1.30 pagi,paling lambat pun jam 3pagi..kalau lebih2 takut tak boleh bangun pulak kang,hehee yala kena bangun ... Read More »

Panduan Sebelum Menderma Darah..

 Hai Blogger..Kalau dalam entry Sini aku dah derma darah,so lepas ini rasanya baik aku ajak siapa yang sudi nak derma tu sila ke Pdn aka Pusat Darah Negara coz sekarang ni darah amat diperlukan sekali..so minta jasa baik blogger yang berani serta ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast