January 2011 -
Tuesday , 28 March 2017
You are here: Home >> 2011 >> January

Monthly Archives: January 2011

Cik Ela Ku Sayang^^

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia Hai blogger..harap sihat semuanya hendaknya,hari aku pulak yang tak berapa nak sihat ni..tak demam,tak sakit,semua tak cuma aku terpaksa bergantung dengan Cik Ela ni ... Read More »

SAYA BLOGGER CERIA^^

 *Ceriakan hari-hari anda dengan klik banner ni^^ Salam..aku nak kena buat kerja uma lagi ni…kali ini aku ditag oleh  Budak SCC ni,so kerja uma tetap kerja uma kan??aku kena buat laa juga..dan terima kasih pada En Luqman yang berjaya menghasilkan idea ... Read More »

Tag Dari Si Dia^^

Salam..malam ni aku kena siapkan kerja uma dgn kelajuan turbo yang ada,tag yang pertama patut aku selesaikan dulu dari my best fren aku yang tak pernah lagi aku jumpa ni..Aku pun tak faham sangat siapa owner dia yang sebenarnya ni..so ... Read More »

Aku Jumpa Duit Laa^^

Salam semua…..Kenal Scc tak??Dia saja je nak tag aku kan,takpe2 lain kali awas laa ye..tapi dia ni memang best la,rajin update entry dan selalu komen blog orang..tak sia2 laa kawan dengan dia ni..heheee thank SCC,memang power laaa Scc ni..bila nak ... Read More »

Rasuah Lagi^^

Salam all…Apa cite korang suma??sok cuti mesti malam ni ramai yang tido lambat ni kan??betul tak,nak join sekaki boleh??ehhehe  malam ni walaupun belum makan,aku malas lagi nak makan laaaa,masih kenyang lagi perut ni..Tak boleh nak sumbat lagi dah,kalau sumbat mesti ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast