Saturday , 27 May 2017
You are here: Home >> 2010 >> December

Monthly Archives: December 2010

Berlabuhnya Tirai 2010

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia Hari ini,bermulanya 1 januari 2011..ermmmm cepat sangat masa berlalu,meninggalkan 1001 kenangan pahit manis bergelar seorang insan…Moga tahun 2011 ini membawa erti yang cukup besar ... Read More »

Safee Sali Pun Hero Malaya^^

Nampak gayanya ribut taufan pasal kemenangan malaysia buat julung kalinya dalam kejohanan Piala Suzuki AFF masih belum reda2 lagi…takpe,mungkin peminat tanah air belum puas lagi dengan kemenangan sulung dalam kejohanan ini.Syabas sekali lagi buat pemain kebangsaan Malaysia,buat semua yang bertungkus ... Read More »

Tag:30 Minutes Survey^^

Salam suma blogger..apa cite dkt2 nak masuk tahun baru ni??dah ada azam yang baru??kalo tiada,ada2kan la ye..moga kita jadi orang lagi berguna..So tanpa buang masa,aku nak jawab dulu survey 30 minit,30 min lagi tu..ermmm dah la omputeh punya style,jenuh nak ... Read More »

Jom Kenal Cik Cira^^

Sapa kenal aku??angkat tangan plzzz,heheee takde yang angkat ea?nmpak sngat aku ni orang tak kenal,sorg pun tak kenal aku…heheee memang la orang tak kenal coz aku ni baru lagi kat sini,orng tak kenal lagi aku ni macam mana… kalau nak ... Read More »

Ampang SuperBowl Puchong,Aku Datang^^

Lepas dah training dua kali minggu lepas,hari ni aku masih belum bersedih nak join bowling tournament kat AmpangSuperbowl Puchong..Mati akal dibuatnya bila otak aku ini asyik fikir kalah je ni,macamna nak menang kalau sampai 10 team nak main tu..dah laa ... Read More »

Lagi Bagus Kuda Muda^^

*rasailah igauan harimau malaya^^  Tak payah laa rasanya aku nak ulas pasal result game bola sebentar tadi tu k, korang pun dah tahu kan…lagipun ramai pengulas sukan berbakat didunia blogging ni,lepas ni susah laa pengulas sukan negara nak cari makan..hehee ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast