Saturday , 27 May 2017
You are here: Home >> 2010 >> November

Monthly Archives: November 2010

Masa Tidur Loorr

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia Aduiii,ngantuk gila nii..nak tidur laa ni jawapnya,takut tak bangun pagi iniĀ  pulaaa…matilah macam ini,nak buat paa lagi…dah lah tadi keja petang,pastu kena pergi cheras ... Read More »

Sapsai FM^^

Time sy bosan,apa patut saya buat arrgh?Bosan,bosan dan terus membosankan diri ini… tak tahu nak buat apa lah tuu,balik keja takkan nak tido jee keja,dah aku bukan jenis yang kuat tidur… soo perkara rutin yang selalu aku buat selepas balik ... Read More »

Facebook DiBlock???

Facebook anda di block??kenapa?? Apa sebabnya??cuba fikirkan kembali??adakah anda membuat sebarang kesilapan sampai menimbulkan kemarahan orang lain?? Hingga anda di block, fikirkan kenapa anda diblock,anda mungkin telah mengeluarkan kata-kata yang agak kesat sampai orang lain tak teragak-agak nak block anda…fikir-fikirkan ... Read More »

Selamat Pagi Semua^^

Selamat pagi semua…tak dapat tidolah malam ni,tak taulah napa..Banyak sangat benda fikir dalam kepala otak ni kot..aduiiiii~napalah macam ni,tak dapat tido tadi,tak tau nak buat apa pula…sempat laa berYM sekejap,cari teman baru kat room2..hehe tapi,hampeh,suma tak na layan ni,sibuk berPM ... Read More »

Keradangan asap racun???

hai suma^^ macam malas dah nak update blog ni,..rasa lain macam jaa dua,tiga hari ni… Tak tahulah kenapa,mungkin dah banyak benda berlaku yang dirancang walaupun tidak dirancang.. Inilah kekuasaan Tuhan,Kita cuma merancang,Allah s.w.t yang menentukan….takpe,aku terima juga pa yang terjadi,mungkin ... Read More »

GiveAway Domain From MelRomeo.Com…

saya pun baru tahu pasal benda ni,tgh sibuk2 ronda blog terjumpa pla benda ni,sooo TRY je la dlu, tak dapat pun tak pe,kalo dapat pun kan bagus^^..hahaha dapat domain mcm tu jee yeee..hehe benda ni aku dapat dari blog puteriqaizyan ... Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast