October 2010 -
Tuesday , 28 March 2017
You are here: Home >> 2010 >> October

Monthly Archives: October 2010

kErEtA mOdIfiEd…

Search TagX on Google View all posts tagged as Tagx Find TagX related info in WikiPedia Cun tak??aduiii,aku tengok,..meleleh air liur ni membara nak wat sebijik macam ni, Cun gila dia modified ViVA ni…Pergghh,rasa nak wat je laa.tapi tak tau ... Read More »

cuti niiii….

Cuti ni nak pgi mana ni…aduiiii,confius nda tau nak p mna….time keja sibuk nak cuti,bila cuti tak tau nak buat apa..dah memang sifat manusia mcm tu kan,nda tau bersyukur dgn apa yang ada,termasuk aku…heheee sok start dah cuti lapan hari,LAPAN ... Read More »

Musim gastrik suda tiba…

aduiii,macam mana nak cakap ar….hnya ALLAH ja yang tahu perasaan ni..time keja semalam dah la bz dengan patient tiba-tiba perut ni meragam minta makan..baru jak na turuti permintaan perut ni dah gastrik datang pulaa.. rasa nak nangis ja rasa..last sekali ... Read More »

slm

slmat dtg ke blog tang baru dibina ini..moga blog ini memberi manfaat kepada semua…aminn.. berjumpa lagi di len kali…insyaallah Read More »

Murad Reviews
Exposed Skin Care Reviews
Proactive Reviews
How To Get Rid Of Acne Fast
How To Get Rid Of Blackheads Fast